Je Miva-account verwijderen
Je kunt je Miva-account op elk moment verwijderen. Deze pagina legt uit hoe dat werkt en wat er daarna met je gegevens gebeurt.
Optie 1: zelf verwijderen
Naar accountinstellingenDeze link brengt je naar Miva. Als je niet bent ingelogd, word je eerst gevraagd om in te loggen. Daarna openen je accountinstellingen automatisch. Onderaan die pagina vind je "Account verwijderen".
Je kunt dit ook rechtstreeks in de Miva-app of op de website doen: Instellingen → Account → Account verwijderen.
Optie 2: verwijdering aanvragen per e-mail
Heb je de app verwijderd, ben je je wachtwoord vergeten of kun je om welke reden dan ook niet inloggen, mail ons dan op:
Vermeld het e-mailadres waarmee je account is geregistreerd. Om je account te beschermen sturen we een bevestigingsmail naar dat adres en gaan we pas verder nadat je die hebt beantwoord.
Wat er gebeurt als je je account verwijdert
Je account wordt direct uitgeschakeld. Je kunt niet meer inloggen bij Miva en je content in de app en op de website is meteen niet meer toegankelijk.
Zeven dagen na het uitschakelen verwijderen we je account en de bijbehorende gegevens definitief, waaronder je profiel, leesgeschiedenis, gesprekken en opgeslagen items. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.
Transactie- en boekhoudgegevens die we wettelijk verplicht moeten bewaren, zoals facturen en betaalgegevens, vallen buiten deze verwijdering. We bewaren ze zolang de wet dat vereist en ze zijn dan niet meer aan je account gekoppeld.
Heb je een actief abonnement, dan stopt het verwijderen van je account alle toekomstige afschrijvingen en wordt de automatische verlenging geannuleerd. Je hoeft niets apart op te zeggen. Al betaalde kosten voor de lopende periode worden niet terugbetaald.